Svátky, 14. 11. 2018

Sáva Irma

Kurz české koruny

EUR 1 € - 25,995 Kč GBP 1 £ - 29,861 Kč

Hodnocení inzerentů

Nalezeno: 56 hodnocení | 103060100na stránku | strana: 1 2

Záporné hodnocení uděleno: 2014-03-04 07:51:27

Komu: Elkat2 #1255, Od: TrollCZE #1321

Hrozné jednaní . Od paní si nikdy nic už neobědnám .

Kladné hodnocení uděleno: 2012-02-23 10:47:14

Komu: oliii007 #613, Od: malavelkaholka #357

Dobrý den,děkuji za koupi pantoflíků,doporučuji

Kladné hodnocení uděleno: 2012-01-16 14:02:37

Komu: Lumbidla #344, Od: Abigail #667

Dobrý den, moc děkuji za knížky , byla s Vámi prima komunikace a dcerka je dostane k narozeninám a to bude koukat, protože si původně přála pouze jednu . Krásné dny . Romana M.

Neutrální hodnocení uděleno: 2011-10-18 09:50:56

Komu: monča23 #376, Od: Ivana #574

Příště mi to napište do poptávky a ne do nabídky, a podívejte se jak může hezky vypadat obnošené oblečení po 2 dětech a hlavně fotka odpovídá skutečnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!což je to nejdůležitější, proti vašemu popisu nic nemám, ale i tak by měl mít každý nárok na vrácení pokud se mu zboží nelíbí, já jsem to taky tak udělala a to se jednalo jen o 100Kč, ale nebudu se s nikým dohadovat:-(

Záporné hodnocení uděleno: 2011-10-17 23:44:45

Komu: monča23 #376, Od: Ivana #574

No k vám fakt ne, už o vás nechci slyšet a lituji i toho, že jsem si s vámi kdy psala! Jednou něco koupím a taky naposled po této zkušenosti s vámi, ještě vám ty peníze tak rychle pošlu, těším se na zboží a pak takový šok! Už se tím nechci trápit, ale chudáci další co si od vás co koupí, já vaše zboží raději vyperu ať tak nesmrdí a dám na charitu!

Záporné hodnocení uděleno: 2011-10-17 22:47:52

Komu: Ivana #574, Od: monča23 #376

Tak ktomu neni co dodat

Záporné hodnocení uděleno: 2011-10-17 21:40:10

Komu: monča23 #376, Od: Ivana #574

Chce se mi z Vás zvracet, neřešte, že poprvé nakupuji na bazaru, vaše fotky neodpovídají skutečnosti a to posoudil i můj manžel a to chlapi oblečení nějak neřeší. Příště když chcete něco zveřejňovat, tak si oveřte pravopis, když ho sama neovládáte!Udavte se z těch peněz, i když jak jste psala, že jste socka, tak už asi našich 685Kč nemáte!!!!!!!!!!!!!!

Záporné hodnocení uděleno: 2011-10-17 19:04:28

Komu: Ivana #574, Od: monča23 #376

Nemám slov i když mě to ani nepřekvapuje poni psalala že kupuje poprvé na internetu a že vždy měla vše nové tak si asi neuvědomuje že nakupuje na bazaru a že jsou věci nošené popis věcí i fotky byly dostatečné jelikož už prodávám věci po svích dětech déle snažím se vše popsat. a zatím sen takové problémy nikdy neměla a rozhodně se nejednalo o pradávné věci . NEDOPORUČUJI TUTO VELMI NÁROČNOU PANI!!!!!

Záporné hodnocení uděleno: 2011-10-17 12:50:46

Komu: monča23 #376, Od: Ivana #574

Bohužel špatný obchod, komunikace z počátku dobrá, rychle jsem zaplatila za zboží a když mi přišlo, tak jsem byla tak zklamaná, jelikož zboží už hodně pamatuje a je starodávné a hlavně neodpovídá fotkám podle kterých se mi zboží původně líbilo. Paní mi nechce vrátit peníze, jelikož už je asi nemá, takže jsem z toho dost otrávená:-(, takže nedoporučuji!

Kladné hodnocení uděleno: 2011-06-14 18:44:34

Komu: IvSi #416, Od: malavelkaholka #357

Děkuji za rychlý a spolehlivý obchůdek,jsem ráda,že jste spokojenáHelča

Kladné hodnocení uděleno: 2010-11-30 19:55:56

Komu: Pavko #304, Od: rendule76 #43

Milá Ivčo děkuji za super bleskový obchůdek jen a jen doporučuji krásný advent Renča

Kladné hodnocení uděleno: 2010-11-30 12:19:28

Komu: rendule76 #43, Od: Pavko #304

dneska dorazil mockrát děkuji za super rychlé zaslání a skvělou komunikaci všem vás jen a jen DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!

Kladné hodnocení uděleno: 2010-11-26 19:06:19

Komu: hajniška #284, Od: miška #14

Dobrý den, děkuji za prima obchůdek, mějte se fain Míša P.,.

Kladné hodnocení uděleno: 2010-11-22 23:15:49

Komu: marti #216, Od: killer #4

Děkuji za obchůdekKomunikace s Vámi za jedničku

Kladné hodnocení uděleno: 2010-10-31 11:26:52

Komu: rendule76 #43, Od: killer #4

Milá Renčo,díky za rychlý obchůdek a dárečky .Všem doporučuji!!!

Kladné hodnocení uděleno: 2010-10-23 08:36:04

Komu: lištička #169, Od: katynka #9

Dobrý den, děkuji za bleskovej a pohodovej obchůdek Katka

Kladné hodnocení uděleno: 2010-09-14 16:05:03

Komu: Tekacas #107, Od: marajur #76

Dobrý den, děkuji moc za super obchůdek, moc ráda Vás všem doporučuji, Martina

Kladné hodnocení uděleno: 2010-08-26 23:23:47

Komu: elisek14 #104, Od: Katka1612 #5

Milá Eliško, je na cestě k Vám. Děkuji za rychlý obchůdek a všem ostatním Vás doporučuji Katka a Honzík

Nalezeno: 56 hodnocení | 103060100na stránku | strana: 1 2

Uživatel - přihlášení